www.pesogrgic.com PAINTINGS | ABSTRACTION | DRAWING | MIXED WORKS | OBJECTS | PHOTOMONTAGE | DIGITAL ART | SKETCHES | PHOTOGRAPHY | SCHOOL WORKS
       
 

 

DRAWING  
 

 

    Using a carbon pencil on A4 format paper, the following drawings were developed as an exercise (30 drawings) in January of 2004. Their value is mostly emotional due to fact that my family was involved in composition layout.
 

 
       

 

 

 

Composition 7
Composition No.7

Composition 11
Composition No.11

Composition 23
Composition No.23

Composition 29
Composition No.29

Composition 9
Composition No.9

Composition 18
Composition No.18

Composition 25
Composition No.25

Composition 28
Composition No.28

Composition 6
Composition No.6

Composition 30
Composition No.30

 

Composition 15
Composition No.15

Composition 20
Composition No.20

Composition 2
Composition No.2

Composition 26
Composition No.26

Composition 14
Composition No.14

 
   
All this drawing you can see in slideshow, just click here

 

IZLOŽBA CRTEŽA

    letak Izložba crteža otvorena je 27.06.2008. godine u Knjižnici i čitaonici Dvor. Crteži su rađeni grafitnom olovkom. Autor je lično otvorio izložbu i tom prilikom objasnio nastanak radova kao i izvore svoje inspiracije. Svojim neposrednim i jednostavnim nastupom i predstavljanjem oduševio je prisutne i stekao simpatije publike.Takođe, obećan je ponovni dolazak u Dvor i još jedna izložba, kojom bi, na zahtjev većine prisutnih na ovoj izložbi, pokazao svoja ulja na platnu.  
   


Otvaranju su prisustvovali  načelnik opštine Dvor, zamjenik načelnika, menadžer za društvene djelatnosti i veliki broj drugih službenika gradske uprave. Na autorovo veliko zadovoljstvo otvaranju su prisustvovali profesori iz osnovne i srednje škole, prijatelji i komšije iz ulice, kao i gosti iz Bosne i Hercegovine i Srbije.

Fotografije sa izložbe možete pogledati na sledećem linku: SLIDESHOW
A ovde možete pogledati kratki amaterski video zapis sa samog otvaranja izložbe. VIDEO

 
 

Reprodukcije ovih crteža trenutno su dostupne za prodaju. Reprodukcije su nastale skeniranjem crteža u visokoj rezoluciji i dodatnom digitalnom obradom. Konačni rezultat obrade je izražajniji kontrast koji je donio viši stepen ekspresivnosti u odnosu na originalne crteže. Nastale su procesom digitalnog štampanja na kvalitetnom papiru čija površina je naknadno zaštićena transparentnom plastičnom folijom. Sve reprodukcije takođe su i kaširane na specijalnom kartonu (pjeni) debljine 5 mm. Dimenzije reprodukcija identične su originalnim crtežima (21 cm x 29 cm). Svaka reprodukcija autorizovana je potpisom.

Naručivanje željene reprodukcije možete obaviti ličnim kontaktom telefonom ili putem e-maila. Cijena pojedinačne reprodukcije je 20 € odnosno 30 US$. Plaćanje se vrši preko deviznog računa autora. Nakon uplate, radi dodatne sigurnosti pošaljite na e-mail skeniranu uplatnicu ili podatke o transakciji. Kada novac legne na račun bićete obavješteni e-mailom da je uplata prispjela; tog momenta reprodukcija će biti poslana na Vašu adresu. Instrukcije za uplatu u eurima ili dolarima možete preuzeti na linkovima.

    EUR USD
 
E-mail:

 
*U cijenu su uračunati troškovi slanja reprodukcije poštom.
**Autor garantuje diskreciju za sve lične podatke (lična imena, adrese, brojevi telefona, e-mail …).
   
TOP
Copyright © Peso Grgic